Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa (psykologia) on haettavana väitöskirjatutkijan noin 3 vuoden määräaikainen tehtävä

Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa (psykologia) on haettavana väitöskirjatutkijan noin 3 vuoden määräaikainen tehtävä, joka alkaa sopimuksen mukaisesti maalis – huhtikuussa 2019.

Oletko kiinnostunut psykososiaalisista kouluinterventioista, maahanmuuttajista, kulttuureista ja tutkimustyöstä? Etsimme tutkijaa työskentelemään EU-projektissamme RefugeesWellSchool: Preventive school-based interventions to promote the mental well-being of refugee and migrant adolescents. Tutkimuksen tavoitteena on löytää tehokkaita psykososiaalisia interventio- ja preventiovälineitä edistämään maahanmuuttajataustaisten nuorten hyvinvointia ja kehitystä. Väitöskirjatutkijan työtehtäviin kuuluu mm. intervention käytännön toteutus yhteistyössä koulujen kanssa, pitkittäistutkimusaineiston kerääminen oppilailta, opettajilta ja vanhemmilta sekä tutkimustulosten analysointi ja raportointi osana tutkimusryhmää.

Hakemuksen tarkemmat tiedot ja muita lisätietoja saat professori Raija-Leena Punamäeltä (raija-leena.punamaki-gitai@tuni.fi; puh. 050 3186187).

Tarkemman kuvauksen löydät täältä