Luontoympäristö ja hyvinvointi -täydennyskoulutus syksyllä 2017

Tampereen yliopiston ja Jyväskylän yliopiston psykologian oppiaineet järjestävät syksyllä 2017 täydennyskoulutusohjelman luontoympäristön ja ihmisen hyvinvoinnin välisestä yhteydestä.

Luonnon hyvinvointivaikutusten yhdistämisestä ohjaus- ja terapiamenetelmiin on vahvaa ja lupaavaa tutkimusnäyttöä. Samalla yhteiskunnassa on myös lisääntyvää kiinnostusta erilaisten luontointerventioiden hyödyntämisestä osana hyvinvointi- ja terveyspalveluja (esimerkiksi Green Care-toiminta). Täydennyskoulutuksen suoritettuaan osallistuja tuntee ympäristön ja hyvinvoinnin yhteyttä kuvaavia teorioita ja niihin liittyvien tutkimusten keskeisiä tuloksia. Lisäksi luonnon ympäristön ja hyvinvoinnin yhteyksien tunteminen lisää ammatillisen työn tieto- ja keinovalikoimaa.

Koulutukseen otetaan enintään 20 täydennyskoulutusosallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen hinta on 560 euroa. Koulutus on ns. akateeminen moduuli, jolloin alv on 0 % ja osa opetuksesta on yhteisopetuksena psykologian tutkinto-opiskelijaryhmän kanssa.

Voit lukea lisää koulutuksen sisällöistä täältä (PDF).

Koulutukseen ilmoittautuminen tällä e-lomakkeella viimeistään 21.8.2017.