NEUB1 Erikoispsykologi asiantuntijana: Psykologi johtajana, SL 2021

Helsingin yliopiston neuropsykologian erikoispsykologikoulutuksen järjestämä erikoispsykologi asiantuntijana -seminaari. Seminaarin teemana on psykologi johtajana.
  • Milloin 11.10.2021 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Missä Seminaari järjestetään etäopetuksena Zoom-yhteydellä.
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Osallistujat Kohderyhmä: Kaikkien erikoispsykologikoulutusten opiskelijat.
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Huom! Lokakuussa 2021 toteutetun opintojakson suorittaminen on mahdollista vielä maaliskuun 2022 loppuun asti. Kurssialue löytyy HY:n Moodlesta, johon pääsee kirjautumaan joka HY:n tunnuksilla tai Haka-kirjautumisen kautta.

HY Moodle: 

https://moodle.helsinki.fi/course/view.php?id=46847


Kurssiavain: YHTNEU2021


Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumislomake (e-lomake). Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 6.9.2021.

Opintopisteet:

2 op

Kohderyhmä:

Kaikkien erikoispsykologikoulutusten opiskelijat

Toteutus:

Seminaari toteutetaan etäopetuksena Zoom-yhteydellä maanantaina 11.10.2021. Tarkempi aikataulu ja materiaalit HY:n Moodlessa (pääsy kaikilla HAKA-kirjautumisella, linkki ja kurssiavain lähetetään ilmottautuneille).

Opintojaksoon sisältyy etukäteistehtävä (oman tähänastisen johtamispolun reflektointia), jälkitehtävä (kirjallisuuteen tutustuminen, joista oppimispäiväkirja, tai kehittämistehtävä), ja seminaaripäivä keskusteluineen. Mikäli opintojaksoa haluaa laventaa, on mahdollista suorittaa lisäverkko-opintoina netistä löytyviä aiheeseen sopivia kursseja.

Seminaaripäivän avaus ja orientaatio opintojaksoon alkaa klo 10.00.

Seminaaripäivänä alustuksia (alustavat otsikot):

  • Päivi Hämäläinen, Neuroliiton Maskun kuntoutuskeskuksen johtaja: Erikoispsykologista johtajaksi
  • Jari Lipsanen, Psykologiliiton puheenjohtaja: Erikoispsykologin keskeinen lainsäädäntö
  • Petri Näätänen, HUS-Psykiatria kehittämispäällikkö: Erikoispsykologi kehittäjänä ja järjestelmävaikuttajana - kehityspolulla johtotehtäviin?
  • Marko Rauhala, Accenture Suomen terveydenhoidon ja julkisten palveluiden toimialajohtaja: Johtajuus Suomessa ja kansainvälisesti
  • Marko Rauhala, Accenture Suomen terveydenhoidon ja julkisten palveluiden toimialajohtaja: Terveydenhuollon digitaaliset järjestelmät.

Päivä päättyy klo 17.00 mennessä.

Luennot pyritään nauhoittamaan, joten kurssin suorittaminen on mahdollista, vaikka päivään ei pystyisikään osallistumaan. Tästä suoritustavasta neuvoteltava vastuuopettajan kanssa.

Vastuuopettaja:

Professori Laura Hokkanen